Fresh Potato

Openingstijden:
Maandag t/m zondag tot 20:00
Donderdag tot 21:00

Telefoonnummer

020 760 5340

Facebook

Top
 

Over ons

Fresh Potato

Fresh Potato besteedt veel aandacht aan de bereiding van haar producten. De frieten worden op ambachtelijk wijze gesneden, voor- en afgebakken. Zonder geur, kleur en smaakstoffen, puur natuur.

Genieten van huisgemaakte gerechten, ambachtelijk bereid met verse ingrediënten. Zo hebben wij  de lekkerste verse friet van eigen gesneden aardappelen, malse 24 uur gegaarde fresh ribs, heerlijke burgers en heerlijk gemarineerde biologische kippendijen.

Fresh Potato, de beste verse friet

Verse Friet

Dagelijks krijgen we verse aardappels geleverd. Die snijden we met de hand tot friet. Zo blijft al het goede en lekkere van de aardappel behouden.
We bakken de vers gesneden friet voor in 100% plantaardige olie. Vervolgens wordt
de friet in 3 minuten afgebakken op een temperatuur van 175gr

potatoes-1585075_1920

Biologisch

Onze producten worden gemaakt van biologische producten.  Zo kopen wij onze aardappelen in bij lokale telers en is onze Fresh Chicken gemaakt van Biologische Kip.

Huisgemaakte Kroketten

Fresh Rolls

De fresh rolls. Deze ambachtelijke huisgemaakte kroketten zijn gemaakt volgens een speciaal ontwikkelde receptuur. Nergens zijn lekkerdere kroketten vindbaar. We hebben ze in meerdere smaken zoals rund, kip, pulled pork en vegetarisch.

Fresh Ribs

Fresh Ribs

Vierentwintig uur gegaarde fresh ribs. Volgens Johannes van Dam zijn onze spareribs de beste van Amsterdam. Ze zijn zo mals dat het vlees van het bot afvalt. Een mes is niet nodig.

Schermafbeelding 2017-01-05 om 10.35.48

Fresh Chicken

Onze Fresh Chicken. De beste biologische kippendij. De kip heeft lange tijd in de marinade doorgebracht en is heerlijk mals. Hier kom je voor terug!

Eten & Drinken

Niet alleen verzorgen wij fantastisch lekker eten. Ook kunt u bij ons een drankje doen!

q

RECENSIES

Fresh Potato locaties:

Kom ook langs en proef!

Amstelveen

Stadsplein 89, 1181 ZM Amstelveen

020 760 5340

info@freshpotato.nl