Fresh Potato

Openingstijden:
Maandag t/m zondag tot 20:00
Donderdag tot 21:00

Telefoonnummer

020 760 5340

Facebook

Top
 

Eten Amstelveen

Gezellig eten in Amstelveen?

Fresh Potato is een uniek concept! Genieten van huisgemaakte gerechten, ambachtelijk bereid met verse ingrediënten.

LUXE CAFETARIA

Genieten van huisgemaakte gerechten, ambachtelijk bereid met verse ingrediënten. Zo hebben wij  de lekkerste verse friet van eigen gesneden aardappelen, malse 24 uur gegaarde fresh ribs, huisgemaakte kroketten en heerlijk gemarineerde biologische kippendijen.

VERSIE FRIET

Onze friet wordt gemaakt van eerlijke aardappels van trotse telers. Onze vaste telers verbouwen het beste ras om friet van te snijden. De aardappels worden met zorg gesorteerd, gewassen en geschild. 100% puur natuur.

Dagelijks krijgen we verse aardappels geleverd. Die snijden we met de hand tot friet. Zo blijft al het goede en lekkere van de aardappel behouden. We bakken de vers gesneden friet voor in 100% plantaardige olie. Vervolgens wordt
de friet in 2 minuten afgebakken op een temperatuur van 150gr.

SPARERIBS

Vierentwintig uur gegaarde fresh ribs. Volgens Johannes van Dam zijn onze spareribs de beste van Amsterdam. Ze zijn zo mals dat het vlees van het bot afvalt. Een mes is niet nodig.

AMBACHTELIJKE HUISGEMAAKTE KROKETTEN

De fresh rolls. Onze ambachtelijke huisgemaakte kroketten zijn gemaakt volgens een speciaal door ons ontwikkelde receptuur. Nergens zijn lekkerdere kroketten vindbaar. We hebben ze in meerdere smaken zoals rund, kip, pulled pork en vegetarisch.

BIOLOGISCHE KIPPENDIJ

Onze Fresh Chicken. De beste biologische kippendij. De kip heeft lange tijd in de marinade doorgebracht en is heerlijk mals. Hier kom je voor terug!

MENUKAART

Weten wat onze luxe cafetaria in de buurt van Amsterdam allemaal te bieden heeft? Klik hier en bekijk onze menukaart.

In Amstelveen

Fresh Potato is gevestigd aan de stadsplein 89 in Amstelveen.